NË MYNIH VIJE LIBRI „FËMIJËT MARTIRË TË KOSOVËS“

Më 22 nëntor 2019, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Mynih së bashku me Klubi Letrar Martin Camaj promovojnë librin e autorëve: Hanëmshahe Ilazi dhe Nysret Pllata, me titull: „Fëmijët martirë të Kosovës“, në dy gjuhët shqip anglisht.

Promovimi mbahet në ora 19:00, në adresë:

Rupprechtstrrasse 29
80636 München
Kati i IV.

Përveç prezantimit të librit dhe bisedës me autorët, do të kemi edhe një koktej rasti, për të pranishmit..

Ardhja e juaj do të na nderoj!